Telenet.be
 
 
 
 

Investor
Relations

 
 

Contactinformatie

Contactinformatie

 

Wij verstrekken de beleggersgemeenschap alle nodige informatie, van persberichten tot kwartaaloverzichten, consensusramingen van analisten op kwartaal- en middellange basis, jaarverslagen en presentaties voor beleggers. Alle informatie kan worden gedownload op deze website. Deze uitgebreide informatiebronnen worden aangevuld met een directe communicatie met beurs- en kredietanalisten aan de aankoop- en de verkoopzijde, ratingbureaus, aandeelhouders en beleggers, via e-mail, conferentiegesprekken, roadshows en conferenties in Europa en de VS, reverse roadshows, persoonlijke ontmoetingen en deep-dive sessies.

 

Daarnaast monitoren wij de relevante trends op de financiële markten, in de sectorsegmenten en op de markten waar we actief zijn, en volgen we de percepties van beleggers en analisten over de ontwikkelingen van de Groep. Dit verzekert dat de feedback van de beleggers doorstroomt naar ons Senior Leadership Team en onze Raad van Bestuur.

Ons Investor Relations Team telt vier mensen, die rechtstreeks aan de Chief Financial Officer, van de Groep rapporteren en in het hoofdkantoor van Telenet gebaseerd zijn.

 

Rob Goyens
VP Treasury, Investor Relations
& Structured Finance

Martine Van Dromme
Corporate Access Coordinator

 Bart Boone
 
Investor Relations Manager

rob

martine

bart

 

Download Contact Details

 

Download Contact Details

 

Download Contact Details